Audio-Video
Pestra ponudba MP- predvajanikov glasbe, MP4-predvajanikov fimov in ostale opreme za poslušanje glasbe in ogled filmov.Razne oblike,barve in funkcije zagotavljajo, da si prav vsak lahko najde "gizmota", ki mu ustreza. Vsi izdelki so novi in imajo garancijo.

Audio-Video 4 izdelkov.

Podkategorije

 • Audio predvajalniki (MP3)
  Časi Walkmanov,discmanov,cd-jev in kaset so nepreklicno mimo. Današnja tehnoloGija nam omogoča, da svojo glasbo nosimo seboj na napravicah manjših od škatlice vžigalic. V različnih barvah,oblikah...za vsakogar nekaj.
 • Video predvajalniki (MP4)
  MP3 predvajalniki v novi reinkrnaciji, ki poleg predvajanja glasbe  "znajo" predvajati tudi filme,slike...V različnih barvah,oblikah...za vsakogar nekaj.
 • Android PC - Android TV
  Revolucija v domači zabavi. Androidni Mini PC "sticki" in "Boxi" se povežejo na vaš TV preko HDMI in omogačjo ogled filmov, brskanje po spletu preko povezave Wifi, poslušanje glasbe ali pa predvajajo vsebine direktno iz vašega pametnega telefona preko tehnologije DNLA,Airplay,Miracast.
 • Kabli,pretvorniki,pribor
  Brez pravega kabla za povezavo so vaše elektronske naprave popolnoma neuporabne. Prebrskajte naš izbor kablov, konektorjev in pretvornikov za pravilno delovanje vaših priljubljenih naprav.
 • Slušalke,zvočniki,kamere
  Ponudba slušalk za prenosne predvajalnike, mini prenosnih zvočnikov in zvočnikov za domačo uporabo in računalnike.
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov
Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov