Oprema za mobilne telefone
Dodatna oprema za vaše mobilne telefone.Baterije,polnilci,kabl,slušalke, ovitki,nosilci,folije in še in še . Za večino popularnih modelov. Če izdelka, ki ga želite ni v ponudbi nas prosim kontaktiraje preko kontaknega obrazca ali na info@hudascena.si

Oprema za mobilne telefone Ne najdem izdelkov v tej kategoriji

Podkategorije

 • Polnilci za mobilne...
  Tako, kot mi morajo tudi naši mobilni telefoni vsake toliko časa kaj "pojesti". Za pravo hrano poskrbijo polnilci iz naše ponudbe. Svoj mobilnik lahko "nahranite" tako doma, kot tudi v avtu:-) V ponudbi tudi zelo popularne zunanje baterije, ki nahranijo vaš mobilnik, kadar električna vtičnmica ni na dosegu.
 • USB kabli in pretvorniki
  USB kabli za priklop telefonov na računalnik in poljenje telefonov. Za Apple,Samsung,Nokia,HTC,Blackberry,Lx,Nexus in še in še.
 • Slušalke
  Vsi novejši mobilni telefoni znajo predvajati tudi glasbo, zato kakovostne slušalke ne smejo manjkati v opremi vašega telefona. Ponudba žičnih in brezžičnih Bluetooth  slušalk za telefone Apple, Samsung, Nokia, LG, Sony, Nexus, Blackberry.....in še in še.
 • Zaščitne folije
  Veliki zasloni mobilnih telefonov se kljub vsej skrbnosti, ki jim jo posvečamo opraskajo zato vam v tej kategoriji ponujamo širok izbor zaščitnih folij za mobilne telefone, ki zaščitijo vaš telefon pred neljubimi praskami in poškodbami. Prav tako, pomagaju pri morebitnem padcu telefona na tla.
 • Nosilci za...
  Nosilci za vse vrste popularne telefone in tablice. Naj bo vaš telefon ali tablicav vašem vozilu trdno pritrjen v izogib iskanju po voilu in morebitnim poškodbam ob nenadzorovanem premetavaju po vozilu. Svojo tablico z nosilcem za vetrobransko steklo lahko uporabljate kot avto navigacijo.
 • Etuiji in ohišja
  Za zaščito vašega priljubljenega "gadgeta" potrebujete ovitek/etui ali trdo ohišje s katerim zagotovite, da bo vaš mobilnik tudi po daljšem času ostal pravi lepotec. Za večino priljubljenih telefonov Apple,Nokia,Samsung,Lg,Blackberry in še in še.