DOSTAVNI POGOJI

Vse naročeno blago, ki je v spletni trgovini HUDASCENA označeno kot "na zalogi" mora trgovec odposlati v roku 5 delovnih dni od izvedbe naročila.

Za dostavo skrbi Pošta Slovenije, ki v svojih splošnih pogojih zagotavlja, da bo pošiljko dostavila kamorkoli v Sloveniji v roku 3 delovnih dni. Za vse pošiljke z odkupnino si Pošta Slovenije zaračunava 1.8% od zneska naročila (odkupnina za blago in dostavo + 1.8%).

V trenutku, ko je pošiljka s strani trgovca oddana v dostavo le-ta nima več vpliva na stanje in za njo ne odgovarja več saj je za njo odgovorna izključno dostavna služba. Vse pošiljke se pošiljajo priporočeno, kar pomeni, da je za prevzem pošiljke potreben lastnoročni podpis. Omogočeno je tudi sledenje pošiljki preko spletne strani www.sledenje.posta.si.

 Kupec na pisno zahtevo prejme unikatno sledilno kodo s katero si lahko na omenjeni spletni strani ogleda podatek o pošiljki.

REKLAMACIJE NA POŠILJKE

V primeru poškodovane pošiljke kupec na najbližji enot Pošte Slovenije izpolni reklamacijski obrazec in o tem obvesti tudi trgovca, ki bo po najboljših močeh poskušal pomagati pri hitri in ugodni rešitvi reklamacije. Za rešitev reklamacij je pristojna Pošta Slovenije. Morebitna vključitev trgovca v proces v reševanje situacije je odraz njegove skrbi za zadovoljstvo kupca in ni obvezujoča.