NAČINI PLAČILA

1.Gotovina – osebni prevzem

Plačilo z gotovino se lahko opravi pri osebnem prevzemu. Ker trgovina HUDASCENA v fizični obliki ne obstaja se je za osebni prevzem potrebno predhodno dogovoriti preko kontaktnega telefona ali po e-pošti Pri plačilu z gotovino ni dodatnih stroškov.

2.Gotovina - dostava po pošti z odkupnino

Ob dostavi , ki jo za nas vrši Pošta Slovenije d.d. je potrebno poštnemu uslužbencu plačati znesek odkupnine. Znesek odkupnine je sestavljen iz končnega zneska naročila v trgovini HUDASCENA in je povečan za 1.8% tega zneska, kar predstavlja provizijo, ki si jo zaračunava Pošta Slovenije.

3. Bančno nakazilo po predračunu

Plačilo po predračunu je možno predhodno opraviti ne glede na način dostave blaga, tako pri osebnem prevzemu, kot tudi pri dostavi z dostavno službo. Pri plačilu po predračunu ni dodatnih stroškov.

4.Plačilo z kreditno kartico ali računom PayPal

PayPal je najbolj razširjen in najvarnejši spletni plačilni ponudnik-Procesor. Omogoča plačilo z kreditnim karticami Visa, Mastercard ali American Express in pri tem ne razkrije vaših osebnih in finančnih podatkov tretjim osebam. Preko PayPala lahko plačate tudi, če pri njih nimate odprtega uporabniškega računa. Trgovina HUDASCENA nikoli ne pridobi podatkov o vaši kreditni kartici, varnostni kodi in ostalih finančnih podatkov. Le-ti se vpisujejo izključno preko varne-SSL šifrirane povezave  v sistemu Paypal. Več koristnih informacij o sistemu PayPal v slovenskem jeziku lahko preberete na spletni povezavi: http://pay-pal-slovenija.blogspot.com/p/vprasanja-in-odgovori-o-paypal-racunu.html